Nya menyer för lunch och middag
Nu är vårens menyer redo för alla hungriga utmanare!
Nya fräscha menyer kommer från och med den 5 februari att serveras alla lunch, middag och konferensgäster. Vi är väldigt nöjda med de nya menyerna som känns lätta, smakrika och moderna.
Lunchmeny
Kycklingfärsbiff med tre sorters lök (Confiterad, picklad och torkad)
(Till de som anmält vegetarisk kost serveras en mustig kikärtsgryta med cocos, curry, paprika och morot med limesås och indiskt bröd som tillbehör)
Tillbehör:
Picklade svarta vinbär
Potatispuré med persilja och gräslök
Tomat och grönpeppargräddsås
Plocksallad
Surdegsbröd och vispat brynt smör
Varsin läsk/vatten
Kaffe & te med chokladbit
Middagsbuffé
Surdegsbröd med vispat brynt smör
Örtbakad kycklingklubbfilé
Vegetariskt alternativ: Örtbakad Quornfilé
Quinoa med oliver, citron, rosésallad och lagrad ost
Tomatsallad med kidneyböna, kikärta, lök och basilikavinaigrette
Vitlökskräm med örter
Sojamarinerad oxe ‘Yakiniku style’ med purjolök och rostad sesam
Vegetariskt alternativ: Sojamarinerad tzay
Asiatiska nudlar med råkost
Chiliemulsion
Citronmousse på färskost, rabarberkompott, saltkola samt mandelkrisp
Kaffe & te