Nya menyer för lunch och middag

Nu är vårens menyer redo för alla hungriga utmanare!

Nya fräscha menyer kommer från och med den 5 februari att serveras alla lunch, middag och konferensgäster. Vi är väldigt nöjda med de nya menyerna som känns lätta, smakrika och moderna.


Lunchmeny

Kycklingfärsbiff med tre sorters lök (Confiterad, picklad och torkad)

(Till de som anmält vegetarisk kost serveras en mustig kikärtsgryta med cocos, curry, paprika och morot med limesås och indiskt bröd som tillbehör)

Tillbehör:

Picklade svarta vinbär

Potatispuré med persilja och gräslök

Tomat och grönpeppargräddsås

Plocksallad

Surdegsbröd och vispat brynt smör

Varsin läsk/vatten

Kaffe & te med chokladbit


Middagsbuffé

Surdegsbröd med vispat brynt smör

Örtbakad kycklingklubbfilé
Vegetariskt alternativ: Örtbakad Quornfilé

Quinoa med oliver, citron, rosésallad och lagrad ost

Tomatsallad med kidneyböna, kikärta, lök och basilikavinaigrette

Vitlökskräm med örter

Sojamarinerad oxe ‘Yakiniku style’ med purjolök och rostad sesam
Vegetariskt alternativ: Sojamarinerad tzay

Asiatiska nudlar med råkost

Chiliemulsion

Citronmousse på färskost, rabarberkompott, saltkola samt mandelkrisp

Kaffe & te


Teamplayer Nr. 3