Olle , VD  Olle är vår VD & utmaningsjunkie som går igång på vardagens alla utmaningar. Utmaningar är en av livets bättre kryddor, och vågar man inte smaka så får man aldrig veta. Han ansvarar för den strategiska utvecklingen av Utmaningarnas Hus, våra mobila event samt vår lillebror Teamtastic.

Olle, VD

Olle är vår VD & utmaningsjunkie som går igång på vardagens alla utmaningar. Utmaningar är en av livets bättre kryddor, och vågar man inte smaka så får man aldrig veta. Han ansvarar för den strategiska utvecklingen av Utmaningarnas Hus, våra mobila event samt vår lillebror Teamtastic.

Jennie , Konferens & mötesdesigner  Jennie är ansvarig för både bokning & vår personal. De flesta avväpnas av hennes lugn och jordnära attityd. Hennes bakgrund från showbranschen är ett stort plus när hon tar hand om större grupper. Då kommer scenvanan (och micken) fram och hon riktigt lyser upp.

Jennie, Konferens & mötesdesigner

Jennie är ansvarig för både bokning & vår personal. De flesta avväpnas av hennes lugn och jordnära attityd. Hennes bakgrund från showbranschen är ett stort plus när hon tar hand om större grupper. Då kommer scenvanan (och micken) fram och hon riktigt lyser upp.

Emma  , Marknad & Kommunikation  Jag brukar kalla mig husets kontorsråtta, då jag trivs lika bra framför datorn som med våra gäster. Försöker kompensera detta med en hel del beachvolleyboll i Västra Hamnen efter jobbet. Jag blir ständigt imponerad av alla kreativa sätt att fuska som våra gäster hittar, vilket kan bero på min egna okynniga läggning.

Emma, Marknad & Kommunikation

Jag brukar kalla mig husets kontorsråtta, då jag trivs lika bra framför datorn som med våra gäster. Försöker kompensera detta med en hel del beachvolleyboll i Västra Hamnen efter jobbet. Jag blir ständigt imponerad av alla kreativa sätt att fuska som våra gäster hittar, vilket kan bero på min egna okynniga läggning.

Fredrik , Tekniker  Fredrik är husets klippa. Han ansvarar för att all teknik fungerar och att alla utmaningar fungerar som de ska. Han är en mästare i verkstaden, och den med mest tålamod av oss i huset. Hans passion är fotboll i alla dess former. Oavsett om det gäller att bygga fotbollsspel, lira med laget eller följa ligan på TV, är det fotboll som gäller.

Fredrik, Tekniker

Fredrik är husets klippa. Han ansvarar för att all teknik fungerar och att alla utmaningar fungerar som de ska. Han är en mästare i verkstaden, och den med mest tålamod av oss i huset. Hans passion är fotboll i alla dess former. Oavsett om det gäller att bygga fotbollsspel, lira med laget eller följa ligan på TV, är det fotboll som gäller.

Cornelia , Värdinna  Vi är glada över att ha Cornelia i vårt team då hon med humor, värme och sprallighet förgyller både vår och gästernas tillvaro. Efter en lång tid i Australien trivs hon även som fisken i vattnet bland våra många internationella grupper.

Cornelia, Värdinna

Vi är glada över att ha Cornelia i vårt team då hon med humor, värme och sprallighet förgyller både vår och gästernas tillvaro. Efter en lång tid i Australien trivs hon även som fisken i vattnet bland våra många internationella grupper.

Gustaf , Inredare & partneransvarig för Teamtastic  Gustaf är husets stilige manager, som utom att hålla huset snyggt även garanterar att bra musik spelas i högtalarna. Han är en man med sinne för ordning och reda, och har ett udda sinne för humor som går hem hos både gäster och övrig personal. Han jobbar parallellt med både Utmaningarnas Hus och Teamtastic, där han sitter som partneransvarig.

Gustaf, Inredare & partneransvarig för Teamtastic

Gustaf är husets stilige manager, som utom att hålla huset snyggt även garanterar att bra musik spelas i högtalarna. Han är en man med sinne för ordning och reda, och har ett udda sinne för humor som går hem hos både gäster och övrig personal. Han jobbar parallellt med både Utmaningarnas Hus och Teamtastic, där han sitter som partneransvarig.

Joakim , Värd & Platschef på Teamtastic  Joakim besitter ett skönt lugn som sprider sig mellan både kollegor & gäster. Han jobbar ibland här hos oss på Utmaningarnas Hus men är framförallt ansvarig för vår lillebror Teamtastic inne i city, därav hans smeknamn Mr. Teamtastic. Joakim är ett sant charmtroll som lockar fram barnet och glädjen ur den mest svårflörtade gästen. Det kan även tilläggas att han förmodligen är den bäst klädda av alla i personalen (tätt följt av Linnea & Gustaf).

Joakim, Värd & Platschef på Teamtastic

Joakim besitter ett skönt lugn som sprider sig mellan både kollegor & gäster. Han jobbar ibland här hos oss på Utmaningarnas Hus men är framförallt ansvarig för vår lillebror Teamtastic inne i city, därav hans smeknamn Mr. Teamtastic. Joakim är ett sant charmtroll som lockar fram barnet och glädjen ur den mest svårflörtade gästen. Det kan även tilläggas att han förmodligen är den bäst klädda av alla i personalen (tätt följt av Linnea & Gustaf).

Linnea , Värdinna  Linnea är husets stora hjärta. Med känsla för detaljer och en enorm omtanke får hon våra gäster att känna sig som hemma. Hon bär även ansvaret för en stor del av den operativa verksamheten då hon ansvarar för alla typ av inköp.

Linnea, Värdinna

Linnea är husets stora hjärta. Med känsla för detaljer och en enorm omtanke får hon våra gäster att känna sig som hemma. Hon bär även ansvaret för en stor del av den operativa verksamheten då hon ansvarar för alla typ av inköp.

Peter , Värd & Utmaningstekniker  Peter bär omkring på ett aldrig sinande förråd av ordvitsar, och lyckas alltid locka fram ett leende bland oss och våra gäster. Förutom att ha humor är han även tekniskt kunnig och ansvarig för att våra utmaningar hålls i toppform.

Peter, Värd & Utmaningstekniker

Peter bär omkring på ett aldrig sinande förråd av ordvitsar, och lyckas alltid locka fram ett leende bland oss och våra gäster. Förutom att ha humor är han även tekniskt kunnig och ansvarig för att våra utmaningar hålls i toppform.

Oliver , Värd  Oliver har gått från att vara en hjälpande hand till att bli fullfjädrad servicehjälte som är en klippa att jobba med. Han är nyfiken och minglar gärna med gästerna under deras besök. En av hans många talanger är fotboll, och alla som varit på hans motståndarlag i vår utmaning "Body Ball" är väl medvetna om detta...

Oliver, Värd

Oliver har gått från att vara en hjälpande hand till att bli fullfjädrad servicehjälte som är en klippa att jobba med. Han är nyfiken och minglar gärna med gästerna under deras besök. En av hans många talanger är fotboll, och alla som varit på hans motståndarlag i vår utmaning "Body Ball" är väl medvetna om detta...

Niclas , Utmaningsingenjör  Niclas är vår alldeles eget geni. Han besitter en kreativitet man sällan ser hos en så praktisk lagd man. Alla i huset är rädda för Niclas pga av hans höga krav på att saker och ting blir gjorda på ett bra sätt. Det är däremot hans största rädsla att övrig personal ska få reda på vilken mjukis han är.

Niclas, Utmaningsingenjör

Niclas är vår alldeles eget geni. Han besitter en kreativitet man sällan ser hos en så praktisk lagd man. Alla i huset är rädda för Niclas pga av hans höga krav på att saker och ting blir gjorda på ett bra sätt. Det är däremot hans största rädsla att övrig personal ska få reda på vilken mjukis han är.

Vill du jobba med oss?  Maila Jennie!  Vi är ständigt på jakt efter teamplayers som kan hjälpa oss att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Coaching vid teambuilding, servering/disk i bar & restaurang, samt service till våra konferensgäster ingår. Arbetet sker dagtid, kvällar och lördagar och är på timbasis, så passar perfekt som extraknäck under studier. Du alltid välkommen att skriva till oss. Skicka med CV och berätta lite om Dig själv.

Vill du jobba med oss? Maila Jennie!

Vi är ständigt på jakt efter teamplayers som kan hjälpa oss att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Coaching vid teambuilding, servering/disk i bar & restaurang, samt service till våra konferensgäster ingår. Arbetet sker dagtid, kvällar och lördagar och är på timbasis, så passar perfekt som extraknäck under studier. Du alltid välkommen att skriva till oss. Skicka med CV och berätta lite om Dig själv.