Sedan öppningen år 2006 har vi byggt mer än 200 utmaningar.

Vår vision

Vår vision är glasklar; Att bli bäst på interaktiva möten av alla dess slag oavsett om det gäller teambuilding, konferens eller event.


Jag kallar det en hobby, ett brinnande intresse att se folk ha roligt
— Niclas, delägare och utmaningsingenjör

Det är vi i huset som designar och bygger alla utmaningar. Vi ser vad som uppskattas av våra gäster och har det som utgångspunkt när vi varje säsong bygger nya utmaningar. Sedan öppningen år 2006 har vi byggt mer än 170 utmaningar. Varje sommar invigs en ny säsong med 15 nya rum. När vi bygger ett rum jobbar vi efter vissa kriterier. Rummen ska kräva samarbete och uppmana till kommunikation mellan deltagarna. Vi vill även se till att variationen mellan de 40 aktiviteterna är tillräckligt bred för att alla ska kunna hitta minst ett par utmaningar där man själv får glänsa lite extra.

Vi säljer ju inte utmaningar eller aktiviteter. Vi säljer ökad gemenskap, djupare vänskaper och gladare medarbetare.
— Olle Sjölund, VD

Nästa steg: Ta över världen

Utmaningarnas Hus grundades 2006 och har sedan dess har vi expanderat till att omfatta både konferens och festvåning. Sedan 2016 erbjuder vi även en flexibel lösning där vi kommer ut med aktiviteter till kunderna och underhåller dom med vårt spin off koncept; Team Delivery. Vi som står bakom konceptet nöjer oss inte där utan nu finns även vår partnerverksamhet Teamtastic i Malmö och Göteborg.

För att krydda verksamheten ytterligare driver vi sedan 2018 även konferensverksamhet på en golfbana ca 30 min från Malmö. Naturligtvis Golf & Country Club är en vacker oas i Västerlen, nära Sturup, där mötesdeltagare i behov av frisk luft och lugn kan komma för givande möten.

Så varmt välkomna till vår spännande värld i ständig förändring!