Konferens i Malmö? Upptäck unika konferensmöjligheter

Boka en konferens där kan ni fylla på energin och glädjen i er grupp

Våra gäster älskar att kunna kombinera kvalitativ mötestid med teambyggande aktiviteter. Många vet inte att vi har ett helt våningsplan tillägnat konferens. På övre plan hittar ni vår teambuildingarena med 38 aktiviteter, men går ni en trappa ner hittar ni nämligen tre ljusa konferenslokaler och stora ytor för umgänge. Vi har inrett med shuffleboard, soffgrupper och bar, för att skapa en gemytlig stämning.

Konferens | Video från Utmaningarnas Hus i Malmö

Hur ser en konferens på Utmaningarnas Hus ut?

Hos oss kan ni styra tider och upplägg helt efter eget tycke. Vi har dock märkt att det finns ett upplägg som verkar vara lite mer populärt an andra och det är vårt halvdagspaket med aktiviteter på eftermiddagen. Mer om det kan ni läsa nedan.

Men egentligen tycker vi att det viktigaste är att ta hänsyn till er egen mötesagenda. Har ni workshops, diskussioner och kreativ brainstorming på schemat? Då kanske ni bör starta dagen med aktiviteter så att alla är i ett öppet sinne när mötet drar igång. Har ni en lite torrare agenda? Då kan det vara bättre att ha mötet på förmiddagen och boosta glädjen med aktiviteter och fika efter lunch istället.

Är det ni allra mest behöver att umgås och ha det bra ihop? Då kan vi anpassa dagen så att aktivitet, måltider och umgänge får ta extra stor plats under er konferensdag.

Oavsett vilket finns vår eminenta kollega Jennie på plats för att guida er till den roligaste och mest minnesvärda konferensen ni haft på länge!

Konferenspaket med aktivitet

Vårt mest populära konferenspaket

I vårt mest poulära paket ingår möteslokal halva dagen och den andra halvan av dagen låter vi deltagarna boosta teamkänslan i våra utmaningsrum. Nedan ser ni ett exempel hur en dag kan se ut. Vi rekommenderar ett luftigt schema med många minipauser för frisk luft, frukt och umgänge.

08.30-12.00
Välkomna! Förmiddagen spenderar ni i er konferenslokal.
Frukostfika ingår
12.00-13.00
Lunchpaus. Dryck och kaffe ingår.
13.00-15.00
Dags för dagens aktivitet! Lagvis tar ni er an våra 38 interaktiva utmaningar
15.00-15.30
Dagen avrundas med eftermiddagsfika och underhållande resultat från utmaningarna

995 kr ex moms pp

Följande ingår:
  • Konferenslokal, inkl kaffe, te, smågodis, frukt & vatten
  • Förmiddagsfika med nybakade bullar och smoothie
  • Aktivitet
  • Lunch från populära Pembert & Co
  • Eftermiddagsfika

Ovan pris inkluderar 1.5 timmes speltid i våra utmaningar. Vi rekommenderar extra speltid! En halvtimme extra för 50 kr exkl moms per person.
Behöver ni extra mötestid?

Inga problem! Meddela oss så bokar vi upp möteslokalen både för och eftermiddag (+150 kr ex moms pp)