Nya aktiviteter redo

Läs mer om våra senaste utmaningar

Holes & Goals

Här kombineras precision, strategi och teamwork. Målet? Att samla ett visst antal poäng genom att pricka bollar i tre olika hål. Siffran ni har som mål kommer publiceras på en skärm, där även de tre olika hålens värde syns.

Newsflash

Vi tar er med på en resa i tiden, där ni får lyssna på radiosändningar från de hetaste händelserna sedan 60-talet till nutid. Utan att nämna själva händelsen ska ni koppla radioinslaget till rätt händelse och rätt årtionde. När var det egentligen vi landade på månen? När lanserades Sony Walkman? Och när var det egentligen Dolly klonades?

Lost in Translation

“Ze heeft een blauwe hoed”

“Sprzedam nowy kaszmirowy sweter”

När ni stiger in i vår nya utmaning “Lost in Translation” mötes ni av en pelare med fyra sidor. Varje sida representerar ett tema; Väder, mat, mode eller vägvisningar. Ni kommer att lyssna på ljudklipp på olika språk och tillsammans matcha frasen till rätt tema. Ett uppskattat inslag med ett tema vi inte tidigare haft på huset; Språk!

Buena suerte!

Listen Up

I det somrigt pastellfärgade rummet med Diner-känsla kommer ni att se ett gäng bilder på väggarna. Vissa av bilderna symboliserar ord från låttexten. Ert jobb är att, snabbt som blixten, trycka på rätt bild när ni hör ordet nämnas i sången. Vi som har provspelat rummen kan gå i god för att det är en riktigt rolig och fartfylld utmaning!

Murder Mystery

Ett beväpnat rån har stört en fridfull natt, där en oskyldig nattvakt har fallit offer för en grymt brott. I hjärtat av det hela: åtta misstänkta, var och en med en historia att berätta och en sanning eller lögn att blottlägga. Kan ni sätta dit de skyldiga och frige de oskyldiga?

Ert uppdrag? Att ta över polisens utredning och dyka ner i bevismaterial. Ni antar utmaningen inifrån polisens kontor, där ni är omgivna av sanningar som gömmer sig i överflödet av information. Varje ledtråd och varje detalj kan vara nyckeln till att låsa upp sanningen bakom detta skrämmande brott.

 
Murder Mystery  | En av fem nya utmaningar