På jakt efter en aktivitet i Malmö?

Till oss kommer vuxna med barnasinnet kvar för att umgås, utmanas och ha roligt!

Besök vår spelarena fylld med 38 stycken utmaningar

Utmaningarna är en typ av mini escape rooms. Ni blir inte blir inlåsta men ska i lag om 3-5 personer klara av en uppgift på angiven tid.

Målet är att det alltid ska finnas en bred variation bland våra 38 aktiviteter, för att alla i laget ska hitta något man går igång på. Utmaningarna kan vara kluriga, exempelvis musikquiz med filmmusik, sportquiz, fiktiv matlagning eller en resa bland nyheter från olika årtionden. Andra utmaningar är mer praktiska, med samarbetsövningar där ni måste aktivera både knopp och kropp. Vissa utmaningar är lätta, andra svåra, men 95 % av våra gäster anser att svårighetsnivån är lagom. Bra att veta är att vi bygger alla rummen med vuxnas nöje i åtanke, vilket förhöjer upplevelsen, då det kan vara svårt att hitta en svårighetsnivå som stimulerar både barn och vuxna till fullo.

Så är ni på jakt efter en aktivitet i Malmö, och ännu inte besökt Utmaningarnas Hus är det hög tid att boka ett besök för dig och dina vänner eller kollegor!

Vi har gästernas upplevelse 100% i fokus. Med 4.8/5 i betyg på Facebook och 4.5/5 i snitt bland Googles nästan 500 recensioner kan du känna dig trygg med ett trevligt bemötande från vår personal och en riktigt kul upplevelse bland våra utmaningar!