Kan man fuska sig till poäng?

Många undrar om man kan fuska på Utmaningarnas Hus? Vi välkomnar alla att försöka. Kan man fuska är man väl värt poängen!

Vi bygger våra utmaningsrum från grunden. Vi har ett par ingenjörer, två tekniker, en programmerare och några glada entusiaster som tillsammans bygger mellan 10-15 nya rum varje sommar. Alla rummen styrs med hjälp av teknik som kommunicerar med vår speldator.

Kan man då fuska? Svaret är i 98 % av fallen: NEJ! Vi har mer än 10 års erfarenhet av att bygga utmaningar och med åren har vi har lärt oss att bygga in pålitliga fuskhinder. Innan var det betydligt lättare för våra gäster att ta genvägar, men vår list ökar i samma takt som våra gästers.

Med detta sagt så kan ju ibland teknik låta sig luras. Bästa sättet att hitta sätt att fuska är att försöka analysera den tekniska lösningen och utgå från det. Finns det kanske sensorer, rörelsevakter eller liknande ni kan lura?Jag kan inte säga mer än så men bra ett rum att utforska är Spider Pig. Det enklaste sättet att fuska är dock att charma, eller ännu bättre, muta sin spelvärd. Han eller hon har nämligen makten över spelet och kan manuellt plussa poäng. Så håll er på god fot med er värd för dagen så kan det löna sig ;)