Tävling - Vinn presentkort för 5 personer

Vilken utmaning vill du se på Utmaningarnas Hus?

Vi vill utmana er kreativa sida. Kanske blir er utmaning verklighet nästkommande säsong?

Tävling.jpg

Hur hade din drömutmaning sett ut? Låt fantasin flöda och var med i vår tävling. Döp utmaningen, beskriv hur den ska gå till och maila oss ditt bidrag. Det bästa förslaget vinner ett presentkort för 5 personer som ni kan välja att utnyttja antingen här hos oss eller på Teamtastic inne i city (värde 1475 kr). Juryn består av vår VD Olle, vår platschef Jennie och vår datanörd Emma.

Tänk på att inkludera följande:

  • Namn på din utmaning

  • Beskrivning av uppgiften, så detaljerat du kan

  • Ditt namn & e-post


    Maila ditt bidrag till emma@utmaningarnashus.se. Tävlingen pågår till och med den 6 september och vinnaren publiceras och meddelas den 11 september.

ALLMÄNNA TÄVLINGSVILLKOR

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer namn och bidrag publiceras på Internet. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Utmaningarnas Hus. Detta innebär bl.a. att vi får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Utmaningarnas Hus normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Emma Nilsson