Utmaningarnas Hus på SM veckan 27-29 juni

Fantastiska tider! Under de kommande dagarna kommer vi att finnas med på 10:e upplagan av SM-veckan som i år arrangeras här i Malmö, precis som starten 2009.

Under en veckas tid genomförs svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter och syftet är att öka intresset för idrottsrörelsen och dess olika grenar samt att öka SM-tävlingarnas status. Ett gemensamt ord: gemenskap! Under veckan så är vi med och underhåller på SM-veckan i Malmö, på Posthusplatsen. Kom förbi och se vad vi hittar på för bus när två kändisar möter två utmanare.

Vi går på scenen följande tider:

Torsdag: 16:15
Fredag: 17:15
Lördag: 17:00

“De flesta kringaktiviteterna arrangeras på Posthusplatsen där det mellan 26 och 29 juni finns en stor scen med musikunderhållning, barnaktiviteter, medaljceremonier, tävlingar och talkshows. Scenen besöks bl.a. av Jens Lind med Stopptid SM-veckan 10 år, Vem vet mest i SM-veckan tappning med Johan Wester, äventyraren Aron Andersson från ”Vinnarskallar” inspirerar och Utmaningarnas Hus utmanar oss. Dessutom erbjuds musikunderhållning med Wiktoria, Victor Leksell, Bröderna Berggrensson, Danne Stråhed, Liamoo, Hanna Ferm och mycket mer.”

Kom och heja, inspireras och lyssna på spännande föredrag och musik. Alla aktiviteter på Posthusplatsens scen är gratis! 

SM-veckan.jpg