Ny utmaning står redo

Pricksäkert samarbete i “Holes & Goals”

Nu står ännu en ny utmaning redo att antas. Efter lite programmering och finslipning av ytor så är vi redo. Det är en fartfylld upplevelse där både knopp och kropp aktiveras. Det är dags att introducera er till "Holes & Goals" - en aktivitet där varje träff räknas (bokstavligen talat) och er kommunikation inom laget är avgörande.

Här kombineras precision, strategi och teamwork. Målet? Att samla ett visst antal poäng genom att pricka bollar i tre olika hål. Siffran ni har som mål kommer publiceras på en skärm, där även de tre olika hålens värde syns. Men det är inte så enkelt som det låter. Varje hål har olika värde, både positiva och negativa tal, men dessa värden ändras kontinuerligt. Även om alla i laget har tillgång till samma info kommer ni att märka att en gemensam strategi krävs för att lyckas nå den siffra som krävs. Det är dock upp till varje spelare att förstå värdet av sitt skott och kommunicera detta till laget, så att ni jobbar mot samma mål.

Samarbete är nyckeln till framgång

“Holes & Goals” är inte bara en utmaning som kräver pricksäkerhet utan också en gemensam strategi och ledarskap. Laget måste vara synkroniserat för att maximera sin potential. Dessutom främjas en känsla av gemenskap och samhörighet inom laget, vilket är ovärderligt i alla sammanhang, vare sig det är på arbetsplatsen eller här på Utmaningarnas Hus.

Teamplayer Nr. 3