Letar ni efter en aktivitet i Malmö?

Vi garanterar en annorlunda upplevelse

I våra interaktiva utmaningar kommer du och dina lagmedlemmar att jobba tillsammans för att överlista rummet och klara uppgiften. Variationen bland våra aktiviteter är enorm, men gemensamt för alla utmaningar är att det krävs samarbete för att lösa uppgifterna. Våra aktiviteter passar lika bra för företag som för kompisgäng som vill hitta på något tillsammans.

Aktiviteten presenteras av våra trevliga spelvärdar

Lagindelning och introduktion

Vid ankomst berättar er spelvärd hur spelet går till. Er grupp delas in i lag om 3-5 personer om ni inte redan gjort det. Varje lag får en digital nyckel där lagets poäng och statistik lagras. Utmaningarna är indelade i 5 olika kategorier för att alla ska hitta något de gillar.

Interaktiva utmaningar och modern teambuilding

Dags för aktivitet

Oavsett om ni bokar 2 eller 3 timmar i utmaningarna har alla lagen alltid tillgång till våra 40 utmaningar. Det som varierar är hur många utmaningar ni hinner testa under spelets gång. Se på det som ett smörgåsbord av utmaningar där varje lag på plats väljer vilka rum de vill satsa på.

Utmanas tillsammans med ditt lag hos Utmaningarnas Hus i Malmö

Teamwork & tävling

Ni har mellan 3-10 min per försök. Bra att veta är att ni oftast har obegränsat antal försök per utmaning. Löser ni en utmaning får ni mellan 50-500 poäng. Hur mycket beror på rummets svårighetsgrad. Era poäng publiceras i realtid på TV-skärmar under spelets gång. Kämpaglöd, samarbete & positivitet är nyckeln till framgång!


High Score

Respekt till alla er som tar er in på vår topplista. Här redovisas TOP 5 i varje spellängd. Varje sommar bygger vi nya utmaningar så på hösten rensas listan och nya lag får chansen att fajtas om platserna.

TOP 5 - Unlimited spel Företag/Sällskap Poäng
Björn och brudarna Marinas Gäng 8150 p
Space Meretes Gäng 6750 p
The Boomers Andreas Gäng 6500 p
BK 4 Life Della's Gäng 5400 p
Fabulous 5 Meretes Gäng 5200 p
TOP 5 - 3 h spel Företag/Sällskap Poäng
The Diligents Ørsted 3400 p
TOP 5 - 2.5 h spel Företag/Sällskap Poäng
Karin Boj Hallands Nation 6700 p
Backhoppning Hallands Nation 5600 p
Di Blåe MFF 6600 p
Simons Svensexa Simonäs gäng 6250 p
Privat Gäng Privat Gäng 5650 p
TOP 5 - 2 h spel Företag/Sällskap Poäng
Utmanövrerarna Verisure 5650 p
Tärningarna Fair Play TK 5450 p
Superhjältarna Filip Fors Svensexa 5450 p
Marcus Pågar Presto Brandskydd 5350 p
Riddarna kring det höj-och-sänkbara bordet Input Interiör 5250 p
TOP 5 - 1.5 h spel Företag/Sällskap Poäng
Räddningspatrullen AXIS Communications AB 4200 p
Krilles Pågar Privat gäng 4050 p
Supervillains IKEA 3900 p
Team Success Entry Point North 3750 p
Tjetjener Antons Gäng 3700 p

FAQ

Svar på de vanligaste frågorna om Utmaningarnas Hus och våra aktiviteter

Vem väljer vilka av de 40 utmaningarna vi ska göra?

Det är upp till varje enskilt lag att välja vilka utmaningar de vill ta sig an. Väl på plats kan ni välja fritt. Oavsett om ni bokar 2 eller 3 timmar spel så kommer ni att ha tillgång till alla 40 utmaningarna. Hur många ni hinner med beror på hur lång tid ni väljer, men ca 20 utmaningar bör man hinna testa på 2 timmar.

Är Utmaningarnas Hus för barn eller vuxna?

Varje utmaning är konstruerad och anpassad främst för vuxna, men passar även för vuxna med barnasinnet kvar. Rekommenderad ålder från 15 år och uppåt.

Måste man vara en stor grupp för att besöka er?

Nej, verkligen inte. Vi tar emot grupper mellan 3-150 personer. Ett lag består av 3-5 personer, så vill ni kunna dela upp er i två lag och tävla mot varandra bör ni få ihop ett gäng på minst 6-10 personer.

Jag har gäster från utlandet, kommer de att förstå något?

Definitivt! Det brukar vara en uppskattad aktivitet bland internationella gäster, då vårt koncept inte hittas utomlands. All skriven text i utmaningarna finns på både svenska, engelska och danska och alla ljud ni hör i rummen är inspelade på engelska.

Jag är gravid. Kan jag vara med på aktiviteten?

Självklart ska du följa med! Våra utmaningar är överlag inte fysiskt krävande. Dessutom tävlar ni i lag med 4-5 deltagare, så i de utmaningar där magen begränsar dig över är det bara att låta vännerna göra grovjobbet.

Är Utmaningarnas Hus som att spela ett dataspel?

Nej, mer som att kliva rakt in i ett TV spel. Här får du och dina lagmedlemmar klara uppgifter i riktiga rum genom samarbete och kommunikation.

Blir man svettig?

Blir man svettig är det oftast mer pga av att adrenalinet går igång än av att utmaningarna är fysiskt krävande. Generellt sett så är det mer hjärngympa än fysisk gymnastik.Vi rekommenderar dock oömma, lätta kläder om vill prova på de mer fysiska utmaningarna.

Är det som fångarna på fortet?

Till viss del. Vissa av de utmaningar som kräver rörlighet påminner om celler från TV-programmet. Däremot är Utmaningarnas Hus datorstyrt och istället för nycklar ges poäng för avklarade rum. Alla i laget är delaktiga hela tiden, det väljs alltså inte ut någon och eller några representanter för laget som får klara utmaningen. Vi har inte heller levande djur i rummen, för er som undrar.

Tröttnar man inte på att göra samma utmaningar?

Jo, därför inleder vi en ny säsong varje augusti med ca 15 nya unika utmaningar!