Våra 5 tips för en lyckad julfest

Vi har mer än 10 års erfarenhet av att arrangera julfester. Nedan följer våra fem bästa tips för att förvandla årets julbord till en fest!

  1. Bjud in ett härligt gäng vänner eller kollegor! Vi sätter gärna ramarna för ert julfirande men det är ni deltagare som kommer att göra grovjobbet i form av roliga skämt, snapsvisor och trevliga konversationer vid middagsbordet.

  2. Avsätt tid för umgänge utanför middagssittningen! Bygg in mingeltillfällen i kvällens agenda där deltagarna kan få chans att prata med fler än sina bordsgrannar. Kanske vid ett välkomnande glöggmingel? Kanske kan kaffet intas vid ståbord efter middagen? Lite rörelse bland deltagarna skapar fler kontaktytor på ett naturligt sätt.

  3. Musik! Höj stämningen genom att spela musik som alla gillar. Det behöver inte vara julmusik, men få alla att känna att det är fest. Glöm inte uppdatera spellistan (och volymen) allteftersom kvällen fortskrider. Lugnare och mer civiliserad musik under middagen och mer festkänsla lagom till desserten!

  4. Icebreakers! Är ni ett gäng kollegor som vanligtvis bara ses på kontorstid så kan det vara en god idé att planera för en rolig aktivitet där man får chans att lära känna varandra under lättsamma former. Vi slår såklart ett slag för våra egna utmaningar, men ett musikquiz eller en kort aktivitet fungerar fint om festen hålls i era egna lokaler. Kanske glasering av pepparkakor eller smaksättning av snapsen?

  5. Mat och sötsaker! Mat i massor hör julen till och det tycker även vi. Det behöver inte nödvändigtvis vara julbord på en julfest, men väljer ni att skippa julmaten kan ni alltid "julifiera" kvällen med glögg, gottebord, Ris ala Malta, clementiner och juläpplen. I år har vi valt att göra både och, dvs att vi kommer att erbjuda ett härligt julbord lagat av kockarna på populära Pembert & Co och komplettera med tidigare nämnda goda tillbehör.

Ta med er tipsen till er egen fest eller läs mer här för att boka årets julfest hos oss. Vi lovar att fylla alla ovan kriterier och göra er fest till en kväll ni sent kommer glömma!