Nytt samarbete med Lokal 17 & Alnarp 9

NYHET //

NYHET //

Vi presenterar: Play & EAT

Stärk gemenskapen med en exklusiv kväll hos våra partners i crime på Pemberts & CO!

Tillsammans med gänget på Pembert & Co har vi tagit fram två alternativ för riktigt lyckade företagskvällar, där ni är i 100% fokus och får en kväll med god mat, dryck och energihöjande aktiviteter.

Aktiviteterna står vi bakom och Daniel Pembert och hans team serverar en lyxig trerätters meny.

Vi erbjudet detta paket i två olika miljöer: Välj att ha hela Lokal 17 för er själva eller ta över naturnära Alnarp 9. Det första alternativet fungerar ypperligt året runt, med sin lyxiga inramning i STUDIO huset och Alnarp 9 ramar in er sommarfest på bästa möjliga vis då vi även ha möjligheten att dricka bubbel och ha aktiviteten utomhus.

Läs mer på TeamDelivery.se

 
 

Mer om Lokal 17

Nordiska smaker i modern tappning mitt i Malmö

På Lokal 17 blandas lokala råvaror omsorgsfullt med nordiska råvaror i en modern miljö. Malmös internationella influenser och mångfald inspirerar oss också att ta ut svängarna lite extra ibland i skapandet av nya smakupplevelser. På så sätt skapar vi vårt unika uttryck, såväl i smakupplevelse som det visuella på tallriken och i lokalen. Det ska vara vackert, gott och skapa nyfikenhet. Vägg i vägg med Lokal 17 ligger vår matlagningsstudio som är vår egen experimentlåda och en plats för er att tillsammans skapa och njuta av god mat.

I vårt kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, precis som att du som gäst ska känna dig lika välkommen varje gång du kommer till oss. Oavsett om det är lunch, middag, en drink efter jobbet eller på matlagningsevent – du är alltid välkommen till oss på Lokal 17.

Mer om Alnarp 9

Alnarpsparken – vårt vardagsrum!

Vi erbjuder en utomhusmiljö utöver det vanliga för företagsevent eller fest. En kväll här börjar vanligtvis med bubbel i trädgården eller på vår terrass. Med lokaler för sällskap mellan 10 och 200 personer kan vi komponera ett evenemang med guldkant på mat och dryck där naturen står för inramningen. Alnarp 9 är din plats för en minnesrik upplevelse. Alnarp 9 är unikt med sitt läge och underbara park.

Beläget mitt i hjärtat på SLU campus och med egen odlingslott utgår vi från det svenska skafferiet med mycket grönt på menyn. Allt med underbara parker och gröna omgivningar som fond. Menyn på Alnarp 9 står med fötterna i den svenska råvarans mylla. Säsongens råvaror där grönt och det svenska skafferiet präglar menyn. Gästerna ska känna samma matglädje och entusiasm som vi själva gör över den mat vi tillagar.

Kontakta jennie@utmaningarnashus.se för mer info och bokning!