Nu är det jul igen!(?)

Ja, kanske inte just nu, men i vår bransch spikar vi julmenyn redan på sommaren (officiellt börjar julen hos oss inte förrän 24 november, då vi serverar årets första julbord). Förra året blev torsdagar och fredagar tidigt uppbokade så vi anar att vi inte är ensamma om att tänka på glögg, snapsvisor och skumtomtar trots att solen ännu värmer.

V anar samma trend i år och är så glada för alla som väljer att låta oss ta hand om ert julfirande. Det är en ära att få förtroendet och vi gör alltid vårt bästa för att förvalta det. Därför har alla som har sitt julfirande hos oss har en egen värd eller värdinna som kommer ta hand om er från ankomst till avfärd.


Konceptet med aktiviteter på agendan är en succé
 


Upplevelsen i våra utmaningar blir också ett garanterat samtalsämne vid middagsbordet. Vi samarbetar med några av Malmös bästa kockar, populära Pembert & Co, som ser till att middagsupplevelsen håller samma höga kvalitet som våra egna aktiviteter. Kaffe, te och ett välfyllt gottebord väntar er såklart vid kvällens slut.

Behöver ni hjälp med planeringen av årets fest? Tveka inte att höra av er till oss. Vi har många års erfarenhet och kan säkerligen hjälpa till att skapa den bästa möjliga festen för dig och kollegorna!