Arrangerar ni ett event eller en konferens som behöver lekfulla inslag? Vi kan komma till er och stå för aktiviteten!

Team delivery - Activities at your doorstep

Vi erbjuder vår 12-åriga kompetens inom teambuilding och handplockar aktiviteter inför varje uppdrag. När vi kommer ut till er har vi inget maxantal utan vi lever efter devisen "The more the merrier", så tveka inte att utmana oss.

Team Factory

I vårt spel Team Factory kommer ni att ställas inför varierande uppdrag ska lösas med hjälp av samarbete.

Alla lag startar i olika rum/ytor och roterar mellan övningarna under spelets gång alla lag har passerat alla stationer. I detta spel tar vi ut svängarna vad gäller rekvisita och bygger in extra interaktivitet i uppgifterna.

GameShow-TeamDelivery

Game Show

Konceptet är enkelt. Alla lag startar med ett företagsprofilerat svarsformulär och era supertaggade värdar för kvällen guidar er genom spelet fyllt av kreativa, praktiska och underhållande uppdrag.

Vi drar stor nytta av dynamiken mellan lagen och att ni befinner er i en och samma lokal, vilket skapar härlig energi! Detta upplägg har alla möjligheter att väva in livemusik & magi i en äkta helkväll. Allt vi behöver är ljud, bild, ståbord & tävlingssugna!

GardenOlympics-Teamdelivery

Garden Olympics

Att representera sitt land i ett OS är nästan alla idrottares dröm. I vårt Garden Olympics så kommer ni nära den verkligheten då ni får chansen att representera ert företag under socialt avslappnade men tävlingsinriktade former i grönskande omgivning med vajande flaggor och OS tält.

Tävlingsmomenten varvas med socialt umgänge och vi har kryddat med många lag mot lag grenar för att maximera interaktivitet mellan deltagarna.