Maximera nyttan med ert besök med våra teambuildingspel. Här varvas tid i de glädjefyllda aktiviteterna med peptalk & vägledning från våra duktiga coacher.

Få ut det mesta av er aktivitet, konferens eller event

Läs mer om teambuilding hos oss och vilket spel som passar ert företags syfte bäst.

Utmaningarnas-Hus-Aktivitet-Malmo

Originalspelet

I “Original UH” delas gruppen upp i lag om 4-5 personer och tiden i utmaningarna blir en lättsam tävling där laget som samlar flest poäng går hem som vinnare.

Alla lagen har alltid tillgång till alla våra 40 utmaningar. Se på det som ett smörgåsbord av utmaningar där varje lag på plats väljer vilka rum de vill satsa på. Hur många ni hinner testa på beror på vald spellängd & er taktik.

Tid: 2-3.5 h
Antal: 4-150 pers
Pris per person: Från 375 kr (300 kr ex moms)

SuperMario

Beat the House

Ibland kan det vara sunt att tävla med varandra istället för mot varandra. Ert mål blir att knäcka husets alla 40 utmaningar, genom att utnyttja allas talanger på bästa sätt! Vi tar på oss en coachande roll där vi varvar teamtalk och aktiviteter; med fokus på positiv inställning, energi och öppenhet. Vid hemfärd kommer gruppen garanterat ha en stark “Vi-känsla”!

Tid: ca 3-4 h
Antal: 10-25 pers
Fika ingår
Pris per person: 709 kr (575 kr ex moms)

Utmaningarnashus_Erbjudande (8).jpg

50/50

Många okända ansikten på arbetsplatsen? Testa “50/50” för fler kontaktytor och mer umgänge mellan deltagarna. Ett stort mingel med nya bekantskaper!

Vi delar upp spelet i 2 ronder och huset i 2 planhalvor, och kör två separata tävlingar. Nya lag och nya utmaningar i andra heatet! Perfekt för att bryta upp interna grupperingar och för att upptäcka nya sidor hos dina kollegor. För att få extra mycket umgänge så ingår fika i halvtidspausen.

Tid: ca 3.5 h
Antal: 20-80 pers
Fika ingår
Pris per person: 491 kr (400 kr ex moms)

StuffIt.jpg

Focus Play

Här kör vi aningen färre rum, men går mer på djupet i utförandet. Vill ni boosta kommunikationen, ledarskapet eller det proaktiva tänket i teamet? Välj det ni vill fokusera på!

I huset finns 40 utmaningar och den ena är inte den andra lik. Här ser vi till att ni får precis den handfull utmaningar som passar just ert syfte bäst. Ni varvar tid i utmaningarna med peptalk & vägledning från en av våra duktiga coacher för att få ut maximalt av besöket.

Tid: 1.5-2,5 h
Antal: 4-40 pers
Pris: Begär offert

Utmaningarnas-Hus-Aktivitet-Malmö-61.jpg

Battle of Divisions

Boosta den vänskapliga tävlingsinstinkten på arbetsplatsen! I detta spel kan två kontor eller avdelningar inom samma företag utmana varandra.

Detta koncept uppfanns av våra gäster efter önskemål om interna tävlingar med målet att öka sammanhållningen på den egna avdelningen samtidigt som man får chansen att klå sina kollegor. Var beredda på högt tempo och rejäl tävlingsanda!

Tid: 2-3 h
Antal: 10-150 pers
Pris per person: Från 375 kr (300 kr ex moms)