Rolig teambuilding som passar alla på företaget. Tid i de glädjefyllda aktiviteterna varvas med peptalk och vägledning från våra duktiga coacher.

Letar ni teambuilding i Malmö kan vi garantera att ni kommit rätt. Läs mer om vilket spel som passar ert företags syfte bäst.

Kontakta gärna oss så hjälper vi er att få ut det mesta av er aktivitet, konferens eller event hos oss. Vi har arrangerat teambuilding och företagsevent sedan 2006 och vet vad som får deltagarna i ert team att ha kul och svetsas samman.

Utmaningarnas Hus i Malmö | Teambuilding | Originalspelet

Originalspelet

I “Original UH” delas gruppen upp i lag om 4-5 personer och tiden i utmaningarna blir en lättsam tävling där laget som samlar flest poäng går hem som vinnare.

Alla lagen har alltid tillgång till alla våra 40 utmaningar. Se på det som ett smörgåsbord av utmaningar där varje lag på plats väljer vilka rum de vill satsa på. Hur många ni hinner testa på beror på vald spellängd & er taktik.

Tid: 2-3.5 h
Antal: 4-150 pers
Pris per person: Från 345 kr ex moms

Utmaningarnas Hus Malmö | Teambuilding | Beat the House

Beat the House

Ibland kan det vara sunt att tävla med varandra istället för mot varandra. Ert mål blir att knäcka husets alla 40 utmaningar, genom att utnyttja allas talanger på bästa sätt! Vi tar på oss en coachande roll där vi varvar teamtalk och aktiviteter; med fokus på positiv inställning, energi och öppenhet. Vid hemfärd kommer gruppen garanterat ha en stark “Vi-känsla”!

Tid: ca 3-4 h
Antal: 10-25 pers
Fika ingår
Pris per person: 595 kr ex moms

Utmaningarnas Hus Malmö | Teambuilding | 50-50

50/50

Många okända ansikten på arbetsplatsen? Testa “50/50” för fler kontaktytor och mer umgänge mellan deltagarna. Ett stort mingel med nya bekantskaper!

Vi delar upp spelet i 2 ronder och huset i 2 planhalvor, och kör två separata tävlingar. Nya lag och nya utmaningar i andra heatet! Perfekt för att bryta upp interna grupperingar och för att upptäcka nya sidor hos dina kollegor. För att få extra mycket umgänge så ingår fika i halvtidspausen.

Tid: ca 3.5 h
Antal: 20-80 pers
Fika ingår
Pris per person: 475 kr ex moms

Utmaningarnas Hus i Malmö | Teambuilding | Focus Play

Focus Play

Här kör vi aningen färre rum, men går mer på djupet i utförandet. Vill ni boosta kommunikationen, ledarskapet eller det proaktiva tänket i teamet? Välj det ni vill fokusera på!

I huset finns 40 utmaningar och den ena är inte den andra lik. Här ser vi till att ni får precis den handfull utmaningar som passar just ert syfte bäst. Ni varvar tid i utmaningarna med peptalk & vägledning från en av våra duktiga coacher för att få ut maximalt av besöket.

Tid: 1.5-2,5 h
Antal: 4-40 pers
Pris: Begär offert. Era önskemål styr upplägget och priset.

Utmaningarnas Hus i Malmö | Teambuilding | Battle of Divisions

Battle of Divisions

Boosta den vänskapliga tävlingsinstinkten på arbetsplatsen! I detta spel kan två kontor eller avdelningar inom samma företag utmana varandra.

Detta koncept uppfanns av våra gäster efter önskemål om interna tävlingar med målet att öka sammanhållningen på den egna avdelningen samtidigt som man får chansen att klå sina kollegor. Var beredda på högt tempo och rejäl tävlingsanda!

Tid: 2-3 h
Antal: 10-150 pers
Pris per person: Från 345 kr ex moms


Beat the House
High Score

Respekt till alla er som tar er in på vår topp 10 lista. Varje sommar bygger vi nya utmaningar så på hösten rensas listan och nya lag får chansen att fajtas om förstaplatserna.

Lagnamn Antal deltagare Poäng
Malmö Stad - The IT Crowd 5-10 pers 9050 p
Lunds VK 5-10 pers 8950 p
Bernoulli 10-15 pers 8650 p
Osby Bostäder 5-10 pers 7850 p
Ikano BTH - IKANO Bank 20-25 pers 7250 p
Lunds Inferno - Lunds Kommun 15-20 pers 6000 p
Processer och QA - Region Skåne 10-15 pers 5750 p