Teambuilding "On the road". Vi kommer ut till er!

Våra gäster önskar oss allt oftare utanför våra väggar. Har ert företag ett event eller en konferens som behöver lite mer lekfulla och meningsfyllda inslag? Vi kommer gärna ut till er med skräddarsydda teambuildingövningar! 

Vi erbjuder vår 12 åriga kompetens inom teambuilding och kommer helt enkelt "whenever" & "wherever". Det mest unika med vårt koncept är att vi handplockar aktiviteter och uppdrag vid varje beställning, dvs. alltid med kunden i fokus, varför vi hitintills enbart har riktigt nöjda gäster som i sin tur leder till fler och fler uppdrag. När vi kommer ut till er har vi inget maxantal utan vi lever efter devisen "the more the merrier", så tveka inte att utmana oss.

Vi erbjuder olika varianter av detta spel. Ett där alla deltagare befinner sig i samma lokal med företagsprofilerade svarsformulär och många varierande uppdrag i vår interaktiva "Game Show". I vår andra variant placeras övningarna i separata rum/ytor. Här kan vi ta ut svängarna lite extra vad gäller de interaktiva momenten, då vi kan jobba mer med rekvisitan. Detta spel kallar vi "Team Factory". Vill ni ta ert event utomhus så skapar vi gärna ett Garden Olympics där du och kollegorna är hjältar i ert eget OS. Läs mer om spelen och priser genom att klicka på menyerna i högerspalten och vill ni ha mer ingående information tar ni kontakt med oss alt. besöker vår plattform för mobila lösningar http://www.aktivkonferens.se.

Kontakta gärna vår teambuildingexpert Olle för mer info!
Tel: 0708-89 90 11
E-post: olle@utmaningarnashus.se