Referenser

En lyckad verksamhet skapas av glada och entusiastiska besökare. Det räcker inte med att vi berättar hur bra vi är, utan det måste givetvis upplevas av våra kära gäster. Så därför har vi valt att samla ett axplock från alla fantastiskt fina tackbrev och lovord som strömmar in. Ovan ser ni även några av våra största kunder just nu.

Hej!

Stort tack för en mycket trevlig upplevelse hos er i lördags. Vi är supernöjda och kommer att rekommendera er för alla vi känner!

Bästa hälsningar
Henrik
50 års firande

Hej Emma!  

Tack själv, vi är så nöjda alla och hade en jätte trevlig kväll. Perfekt på alla sätt och vis med lite mat och lite utmaningar, kunde inte ha varit bättre. God Jul och Gott Nytt År!

Med vänlig hälsning / Best regards
Svetlana
Conrab Opto AB

Hej Emma!

Jag vill Tacka för en fantastiskt trevlig dag vad gäller allt! Upplägg, mat, bemötande och aktiviteter! Alla är väldigt glada och nöjda och jag tror att vi kan få rätt energi att gå vidare i vår verksamhet nu! Ha det bra!

Vänliga hälsningar
Cecilia
Barnspecialistmottagningen Malmö

Hej Hans!

Jag hade nöjet att själv deltaga i Awapatents senaste arrangemang hos Er (omfattande konferens, utmaningar och julbord) och vill ta tillfället i akt att framföra vårt stora tack för en oerhört trevlig dag och kväll. Era duktiga medarbetare besitter en servicekänsla som man alltför sällan möter och Ert trevliga koncept väcker verkligen ett engagemang hos alla. Vi har även tidigare under åren haft nöjet att anlita Er i olika sammanhang och kommer givetvis att kontakta Er så snart behov uppstår framöver. 

Bästa jul- och nyårshälsningar
Annika Nilsson
Awapatent AB

Tack själv Emma,

Dels för att du sydde ihop en fantastiskt rolig utmaning och framför allt för din entusiasm, charm och goda förmåga att sätta ihop våra lag på rätt sätt... Jag ser dig som en del av vår succé.. :-)   Tack för denna gång och jag hoppas vi ses snart igen. 

Med vänlig hälsning, 
Jonas
Securitas Sverige AB

Hej Olle,

Tack för ditt mail! Jag var själv inte med hos er, men, precis som du skrev, så verkade alla ha jätteroligt och var väldigt nöjda! Resten av kvällen blev också mycket bra och vädret var ju fantastiskt. Tack än en gång och ha en härlig helg! 

Med vänlig hälsning/ Best regards
Christina
Mercedes-Benz Sverige AB

Hej Elin!

Du må meget gerne give Utmaningarnas Hus besked om at vi var MEGET tilfredse med den person som tog sig af os (jeg tror det var Jennie) Hun var helt fantastisk og gjorde en god oplevelse endnu bedre, det må hun meget gerne få af vide. 

Jane
Frederiksbergs Kommune

Hej Emma,

Vill tacka för en mycket välanordnad kick-off som vi blev mycket nöjda med.

Mvh
Henrik
AXIS

Hejsan Emma, 

Tack för i lördags. Från vad jag har hört så var det mycket uppskattat utav alla oss som var med - en rolig och utmanande stund tillsammans. 

Med vänlig hälsning
Jenny
TNT Express 

Hej Olle. 

Jeg har talt med Torben Stevold fra Roskilde og han sender meget meget ros til jer og jeres team!! Det var en stor oplevelse og de var meget meget glade!! // På forhånd tak og det blir bra på lørdag igen. //

Hilsen
Charlotte
Danske Bank

Hej Olle,

Vi hade det jättetrevligt. Stort tack för all hjälp! När jag gick så pratade alla redan om när vi skulle komma tillbaka igen.

Mvh
Sara
Marknadsföreningen i Malmö (MiM)

Hej Elin! 

Du må meget gerne give Utmaningarnas Hus besked om at vi var MEGET tilfredse med den person som tog sig af os (jeg tror det var Jennie) Hun var helt fantastisk og gjorde en god oplevelse endnu bedre, det må hun meget gerne få af vide. 

Jane
Frederiksbergs Kommune

Favoriterna på radiostationen "Din Gata 100.6"  tar oss till Hollywood!

Det sköna gänget på radiostationen "Din Gata" röjde i korridorerna under deras besök hos oss. De var riktigt taggade och visade prov på enorm kämpaglöd i utmaningarna. De kickade igång spelet med en dödande smash i Nätboll och fortsatte sedan duellen i något lugnare takt. Vi är glada över att de har dokumenterat kampen i utmaningarna. Se den snygga filmen från deras besök här.
 

 

 

 

Hej Emma !

Tack för en mycket trevlig vistelse hos er, vi hade alla skit roligt!

Mvh
Jonas
Saba Blommor

Hej,

Det var mycket roliga utmaningar –och jag har fått mycket positiv respons på kvällen. Tack för ett trevligt arrangemang!

Ingrid
Akzo Nobel

Hej Hej!

Ville bara passa på att tacka för en rolig dag hos er i lördags. Alla var supernöjda och vi kommer ha mycket nytta av det framöver i vår förening. 

Patrik
FC Österlen

Hej Emma!

Var idag (27/4) på en svensexa på utmaningarnas hus och tyckte att er personal som tog hand om vårt sällskap var otroligt bra. Hon hette Frida och motiverade oss alla genom många leenden och kopiöst engagemang. Skönt att se! Ville bara dela med mig.

Tack! Fredrik

Hej!

Tjejerna från Nordic Sugar -KOSMIK - tackar igen för den trevliga kvällen vi hade igår hos er! Det blev många skratt och vi kopplade av efter en lång dag på jobbet. 

Mvh
Isabella

Hej Emma o Team!

Tack för en härlig förmiddag hos er. Alla var väldigt nöjda och vi kommer absolut tillbaka! Trevlig helg! 

Best regards / Mvh
Lars
Securitas Sverige AB

Hej!

Allt var kanon och alla hade en trevlig kväll. Torkild var mycket omtyckt och hans föreläsning var både rolig, tragisk och gripande. God mat och jättetrevlig personal! 

Ses imorgon!

Med vänlig hälsning
Malin
Magnoliagården Attendo

Tack själv!

Vi är jättenöjda! Vi hade en fortsatt trevlig kväll med god mat och samtalsämnet hela kvällen och hela dagen idag har varit diverse utmaningar och hur snart vi kan åka till er igen och köra ett nytt race och maxa vår poäng! Så det får man väl kalla för lyckat ;) Alla tyckte oxå att du gjorde ett jättebra jobb och var engagerad i oss. Absolut något för oss att bygga vidare på. Det betyder mycket för gruppen att veta att vi kan ha så roligt tillsammans. Så vi ses säkert igen!

Hälsningar
Mimi
IKEA

Hej Olle,

Vi vill tacka för en lyckad kväll! Några spontana kommentarer som jag hörde under kvällen: ”en positiv överraskning” och ”detta var det roligaste vi har gjort”. Övningarna var roliga, maten var god och er personal alla supertrevliga och hjälpsamma. Det var helt enkelt bra kvalitet på allting! Hoppas vi ses snart igen!

Mvh
Tiina
Smurfit Kappa Sverige AB 

Hej Emma!

Ett stort tack för lördagens mat och utmaning som var inledningen på vår personaljulfest. Allt fungerade helt perfekt enligt planen. Både du och vår egen värdinna ingav ett väldigt proffsigt intryck.

Med vänlig hälsning
Jonas
Profisol AB 

Hej Emma!!!

On behalf of the whole group I would like to say one big THANK YOU! You probably noticed the enthusiasm, the joy and the possitive outcome of the games. I didn't ask them whether did they enjoy these two hours, because the answer was pretty obvious: "Positively 100% YES"! So once more, thank you for making today's afternoon special for all of us!

I would like to thank you personally! On behalf of myself! I have to say that today was one of the happiest days of my life in the past two years. Thank you for everything - for the opportunity that you presented to us, for your attitude, for the help in the "Twister" challenge and for the perfect background music (even though that it was impossible to calculate hours for the Burglary challenge on 2pac's "All Eyez on Me")!

Thank you and best wishes,

Hasan
Lunds Universitet
 

Hi Emma,

Thought I would drop you a thank you note, for you personally and the others in the team. Yesterday afternoon was great fun, both challenging and entertaining. As mentioned yesterday we will defiantly promote the concept within the different teams here in SWEP, good team building experience. On the down side, I cannot believe you thought I was Swedish and my colleague was the quiet English guy!

Anyway, a big thanks again!

Vänliga hälsningar / Best regards
Kevan
SWEP International AB

Hejsan,

Vill bara tacka för i fredagseftermiddag. Vi hade så roligt. Tusen Tack än en gång!

Caroline
TREAB Revision AB

Hej,

Tusen tack för en supertrevlig eftermiddag! Du och din personal var helt fantastiska. Jag har redan rekommenderat er till min fd arbetsplats. Hela kvällen igår och förmiddagen idag har vi pratat och skrattat och delat med oss av de olika lösningar på de rum som man inte klarat av.

Med vänlig hälsning
Annika
Victoria Vård & Hälsa

Dear Emma!

With this e-mail I would like to thank you once more for your cooperation. 

Everything was arranged so well! All the students where starved when we arrived at the Utmaningarnas Hus so the lunch was perfect. Delicious! After the questionnaires that we gave the students at the end of the study trip it appeared that they enjoyed this activity the most! A really nice compliment for you! 

Beside the students, we also really enjoyed the teambuilding activities, keep up the good work! I hope, whenever necessary, our cooperation will continue like this in the future. 

Kind Regards
Fauve & Renske
Training Company Newways

På frågan " Vilken är den bästa konferensen du varit på?" i Sydsvenskans konferenstidning svarar Gaby Kazurian, Säljare på Stadium:

"Den vi hade på Utmaningarnas Hus i Limhamn förra året. Det var kul att göra något roligt tillsammans med arbetskompisarna utanför jobbet. Det var aktiviteter hela dagen. Vi tävlade mot varandra i grupp och vi lärde oss att man måste samarbeta för att vinna."

Hej!

Vi på Poolia vill tacka för en mycket trevlig kväll. Deltagarna och mina kollegor tyckte att allt fungerade utmärkt och uppskattade den goda maten samt aktiviteterna! Ni får fem poäng av fem möjliga då allt flöt på som det skulle och för att upplägget var mycket väl genomfört!!!

Med vänliga hälsningar
Natalie
POOLIA SVERIGE

Hej Olle!

Ville bara skicka ett stort tack till dig och dina trevliga kollegor. Det blev en supertrevlig kväll och vi gick alla därifrån med ett stort leende på läpparna och en och annan med en liten krämpa :-) Men men, no pain, no game....

Med vänlig hälsning
Helén
GlasLindberg Fasad AB

Hej Emma!

Det är vi som skall tacka för en MYCKET lyckad kväll. Fick höra att maten var fantastisk och servicen lika så. Det är säkert inte sista gången vi besöker er.
Än en gång TACK för all och fin service!

Hälsar!
Margareta
Sonesson Inredningar AB

Hej Olle!

Vi tackar så mycket för en kanoneftermiddag hos er! Alla var jättenöjda med både mat och lek.

Med vänlig hälsning
Magnus
Tvättex Syd Direktservice AB

Hej Olle!

Tusen tack för en jättetrevlig kväll, en helt fantastisk kväll där alla askrattade och diskuterade utmaningarna vid maten. Det var länge sedan jag skrattade så gott åt mina kompisar, killarna såg ut som skolpojkar som kommer in efter rast och har spelat fotboll. Maten var underbar. Hälsa våra två värdar och tacka alla från oss på Cranke Crusiers.

Hälsningar
Anna Turesson
Cranke Cruisers

Hej!

Jag var och föreläste i era lokaler i förmiddag. Jag blev otroligt imponerad av den höga servicenivån den kvinnan jag träffade hade. Den var äkta, vilket man sällan stöter på. Så stort tack för det mycket positiva bemötandet. Trevlig sommar!

Hälsningar
Carl-Johan Ehrlin
CJ Ledarskap & Utveckling

Hej Utmaningarnas Hus!

Det finns verkligen roliga aktiviteter på Utmaningarnas Hus. Jag trodde att det skulle handla mer om rörelse och vighet men det gällde faktiskt mest att tänka till. I början gick det lite trögt i mitt lag; det fanns inte riktigt rätt taktik för övningarna. Sedan bättrades det på men kämparglöden fanns där hela tiden i alla fall (vårt lag var ju det som hade använt sig av mer än 90 försök)! För mig gav det mycket att få komma närmare de andra i min grupp

Boel / Näktergalen

Det var verkligen jätteroligt att vara på utmaningarnas hus. Det kändes som att man lärde känna sin grupp mycket bättre. Utmaningarna var roliga och kluriga och man lärde känna varandra bra - det var fantastiskt att få tävla i lag mot varandra.

Evelina
Näktergalen

En rolig kväll fylld med bus, klurigheter och upptåg. Det var roligt att träffa de andra mentorerna, se vilka de är och skratta lite tillsammans med dem. 

Hanna
Näktergalen