Personalen

Jennie
Konferens & mötesdesigner

Jennie är ansvarig för både bokning & vår personal. De flesta avväpnas av hennes lugn och jordnära attityd. Hennes bakgrund från showbranschen är ett stort plus när hon tar hand om större grupper. Då kommer scenvanan (och micken) fram och hon riktigt lyser upp. 

Olle
Skräddarsydd teambuilding & mobila event

Olle är vår VD & utmaningsjunkie som går igång på vardagens alla utmaningar. Utmaningar är en av livets bättre kryddor, och vågar man inte smaka så får man aldrig veta. Han ansvarar för den strategiska utvecklingen av Utmaningarnas Hus, våra mobila event samt vår lillebror Teamtastic. 

Emma
Marknad & Kommunikation

Jag brukar kalla mig husets kontorsråtta, då jag trivs lika bra framför datorn som med våra gäster. Föröker kompensera detta med en hel del beachvolleyboll i Västra Hamnen efter jobbet. Jag blir ständigt imponerad av alla kreativa sätt att fuska som våra gäster hittar, vilket kan bero på min egna okynniga läggning.

Linnea
Värdinna & Inköpsansvarig

Linnea är husets stora hjärta. Med känsla för detaljer och en enorm omtanke får hon våra gäster att känna sig som hemma. Hon bär även ansvaret för en stor del av den operativa verksamheten då hon ansvarar för alla typ av inköp. 

Åsa
Event & personalansvarig

Åsa är husets sångfågel, som trivs bäst inför stora grupper där hennes personlighet lyser som starkast. Ibland händer det att vi förlorar henne till andra delar av landet (och världen) där hon jobbar som showartist. Med ett utomordentligt sinne för service har hon även en given plats som skiftledare.

Gustaf
Inredare & partneransvarig för Teamtastic

Gustaf är husets stilige manager, som utom att hålla huset snyggt även garanterar att bra musik spelas i högtalarna. Han är en man med sinne för ordning och reda, och har ett udda sinne för humor som går hem hos både gäster och övrig personal. Han jobbar parallellt med både Utmaningarnas Hus och Teamtastic, där han sitter som partneransvarig. 

Utmaningarnas Hus servicestjärna Jocke
Joakim
Värd & Operativ manager på Teamtastic

Joakim besitter ett skönt lugn som sprider sig mellan både kollegor & gäster. Han jobbar ibland här hos oss på Utmaingarnas Hus men är framförallt ansvarig för vår lillebror Teamtastic inne i city, därav hans smeknamn Mr. Teamtastic. Joakim är ett sant charmtroll som lockar fram barnet och glädjen ur den mest svårflörtade gästen. Det kan även tilläggas att han förmodligen är den bäst klädda av alla i personalen (tätt följt av Linnea & Gustaf).

Peter
Värd & Utmaningstekniker

Peter bär omkring på ett aldrig sinande förråd av ordvitsar, och lyckas alltid locka fram ett leende bland oss och våra gäster. Förutom att ha humor är han även tekniskt kunnig och ansvarig för att våra utmaningar hålls i toppform. 

Oliver
Värd

Oliver har gått från att vara en hjälpande hand till att bli fullfjädrad servicehjälte som är en klippa att jobba med. Han är nyfiken och minglar gärna med gästerna under deras besök. En av hans många talanger är fotboll, och alla som varit på hans motståndarlag i vår utmaning "Body Ball" är väl medvetna om detta... 

Cornelia
Värdinna

Vi är glada över att ha Cornelia i vårt team då hon med humor, värme och sprallighet förgyller både vår och gästernas tillvaro. Efter en lång tid i Australien trivs hon även som fisken i vattnet bland våra många internationella grupper. 

Fredrik
Tekniker

Fredrik är husets klippa. Han ansvarar för att all teknik fungerar och att alla utmaningar fungerar som de ska. Han är en mästare i verkstaden, och den med mest tålamod av oss i huset. Hans passion är fotboll i alla dess former.  Oavsett om det gäller att bygga fotbollsspel, lira med laget eller följa ligan på TV, är det fotboll som gäller.

Niclas
Utmaningsingenjör

Niclas är vår alldeles eget geni. Han besitter en kreativitet man sällan ser hos en så praktisk lagd man. Alla i huset är rädda för Niclas pga av hans höga krav på att saker och ting blir gjorda på ett bra sätt. Det är däremot hans största rädsla att övrig personal ska få reda på vilken mjukis han är. 

Roland
Utmaningsprogrammerare

Roland är den som syns minst i huset men det är tack vare honom vi kan erbjuda så pass häftiga utmaningar som vi gör. Han har skapat den teknologiska plattform som styr våra utmaningsrum. Det är även han som varje år programmerar mjukvaran till våra nya utmaningar. Han omsätter alltså våra knäppa ideér till verklighet.