Vårt koncept

Vår vision och målsättning är glasklar, bli bäst i världen på interaktiva möten av alla dess slag oavsett om det gäller teambuilding, konferens eller event!

På Utmaningarnas Hus i Limhamn är det som att ni stiger in i ett gigantiskt TV spel där du och dina vänner är huvudkaraktärerna! Med hjälp av rekvisita & teknik bygger vi upp ett scenario där du och ditt team ställs inför en uppgift som ni ska lösa tillsammans. Klarar ni att lösa uppgiften blir ni belönade med poäng, olika mycket beroende på svårighetsgraden på rummen. Utmaningarna är indelade i svårighetsnivå & fem olika kategorier så att ni kan hitta de rum som tilltalar just er. Gemensamt för alla utmaningar är att de kräver nyfikenhet, kommunikation & kämpaglöd för att lyckas. 

Varje sommar byter vi ut ca 15 utmaningar, så att varje augusti startar en ny säsong. Ni ska kunna komma minst en gång om året och bli garanterade en ny spännande upplevelse varje år!

Förutom Utmaningarnas Hus så har vi även utvecklat ett citykoncept vid namn Teamtastic http://www.teamtastic.se samt flera olika mobila koncept som kan lyfta ert möte eller event http://www.aktivkonferens.se.

Kort och gott, letar ni efter Sveriges bästa aktiviteter så kontaktar ni oss!

mvh Olle & alla TEAMPLAYERS!