Utmaningarnas Hus söker fler lysande stjärnor

Event - Utmaningarnas Hus

På Utmaningarnas hus jobbar vi med teambuilding, event & konferenser. Inför vårens säsong söker vi fler teamplayers som hjälper oss att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. 

Tjänsten innebär värdskap i form av coaching vid teambuilding, servering/disk i bar & restaurang, samt service till våra konferensgäster. Arbetet sker främst kvällstid, samt på lördagar under perioden mars-juni 2017. Vi arbetar med grupper på 4-150 personer och behöver värdar som har pondus och vågar ta plats. Du som söker bör vara en glädjespridare som vågar bjuda på dig själv. Du är en noggrann person som är beredd att ge det lilla extra för att förhöja våra gästers upplevelse och är van att ta eget ansvar. Du bör vara lika bekväm med att tala svenska som engelska då vi har många internationella grupper. Att du är en bra och lyhörd teamplayer är en förutsättning för att du ska fungera i vårt arbetslag.

Ansök med videopresentation (max 3 min), samt CV till info@utmaningarnashus.se.
(Hett tips är att ladda upp videon på Youtube eller Vimeo och bifoga länken)

Sista ansökningsdag 3 februari

Bland dem som ansöker väljer vi ut 8-10 personer som får genomgå en betald utbildning på ca 50% under två veckor i februari (dagtid, samt kvällstid). Från gruppen kommer ett visst antal att väljas ut för en garanterad tjänst på minst 50%. Övriga i gruppen kan vara aktuella för behovsanställning.

Krav: Svenska, engelska, ålder över 18 år (då vi har barverksamhet)

Anställningsform: Säsongsanställning 50%

Lön: Timlön