Påsklov på Utmaningarnas Hus

Mellan den 10-13 april är det påskfirande även här på Utmaningarnas Hus! Besök oss med familjen eller vännerna och anta våra interaktiva utmaningar där både kroppen och snillet får jobba.

I våra 40 interaktiva utmaningar kommer du och ditt lag att jobba tillsammans för att överlista rummet och klara uppgiften. Vi garanterar en annorlunda upplevelse! Variationen mellan den 40 rummen är enorm, men gemensamt för alla utmaningar är att det krävs samarbete för att lösa uppgifterna. Varje lag väljer själva vilka av utmaningarna de vill testa och ni har tillgång till alla rummen, så ju längre tid ni spelar desto mer hinner ni med.  

  • Pris för 1.5 timme spel 250 kr pp
  • Pris för 2 timme spel 300 kr pp
  • Pris för 2.5 timme spel 350 kr pp

Obs! Förbokning krävs. För att vara säkra på att vi har möjlighet att ta emot er, så tar vi numera endast emot förbokade sällskap. 

Erbjudandet gäller vardagar den mån 10 april - tors 13 april mellan 10.00-17.00 (stängt Långfredagen & Annandag påsk). Alla barn under 10 år går gratis i föräldrars sällskap. Kommer ungdomar på egen hand är rekommenderad ålder 13 år och uppåt.