Kurs och föreläsning

Alla våra föreläsare har en sak gemensamt. De anpassar temat för dagen efter era önskemål, men fokus ligger på personligt ledarskap och ens egna ansvar gentemot sig själv och andra. Teman som är relevanta både i arbetslivet och i vardagen.

Johan Book, populär föreläsare hos Utmaningarnas Hus

Johan Book, populär föreläsare hos Utmaningarnas Hus

Smått galen i ledarskap

Johan arbetar med intern kommunikation och kunskaps-, attityd- och beteendeförändringar. Med andra ord, att genom kommunikation och handling se till att medarbetare är och förblir motiverade och presterar på topp. För att de vill!

Tomas Lydahl utmanar och engagerar

Tomas Lydahl utmanar och engagerar

Skapa ett topp-presterande team utan stress och press

Tomas Lydahl, f.d. vd på Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje, delar nu med sig av sina unika verktyg för att skapa en arbetsplats som personalen älskar att komma till.

Olika personer och olika företag har utmaningar som kan skilja sig åt, men ALLA team har en enorm potential att hitta flow i samarbetet med varandra. Detta, när de bättre förstår hur vi egentligen fungerar mentalt samt varför andra tänker och tycker olika än de själva, vilket leder till större potential till ny kreativitet.

Tomas visar även hur ni kan eliminera stress och press trots att omständigheterna inte alltid är de bästa, vilket frigör prestationsförmåga, potential och förändringsbenägenhet.


Få ut det mesta av ert företagsevent med  Cecilia & Kristina från Life Capture

Få ut det mesta av ert företagsevent med Cecilia & Kristina från Life Capture

The Teamosophy Experience

Framgångsrika arbetslag har en hel del gemensamt, till exempel tillit mellan gruppens medlemmar, effektiv konflikthantering och bra arbetsfördelning. Det kan låta rätt simpelt, men att skapa verkligt motiverade team kan ibland verka som något ouppnåeligt.

Att nå dit kräver mod och vilja, men framförallt kunskap om hur man går tillväga.

Vår teambuildingexpert Olle Sjölund

Vår teambuildingexpert Olle Sjölund

In house expert

Ta hjälp av en som kan våra utmaningar utan och innan, vår egen VD Olle Sjölund. Ni varvar tid i våra aktiviteter med gruppövningar och diskussioner baserade på vad som skett under tiden i utmaningsrummen. Ett fantastiskt sätt att få ut det mesta av ett besök hos oss.