Kurser & Föreläsare

Kommunikationskultur

Boka en hel eller en halv dag med en av våra egna coacher. Ni varvar tid i våra aktiviteter med gruppövningar och diskussioner baserade på vad som skett under tiden i utmaningsrummen. Ett fantastiskt sätt att få ut det mesta av ett besök hos oss. Med erfarenhet från år 2007 över 200 000 gäster vet vi hur man kan för hur man kan boosta kommunikationen i olika grupper. På ett lekfullt sätt får ni upp ögonen för vad effektiv och "snäll" kommunikationskultur innebär. 

Bokar ni en heldag ingår extra utrymme för gruppdiskussioner, djupare teorigrund och självklart bonustid i utmaningarna!

Kontakta Emma för offert. 

Se broschyr här

Kommunikation & ledarskap med Johan Book

Johan arbetar med intern kommunikation och kunskaps-, attityd- och beteendeförändringar. Med andra ord, att genom kommunikation och handling se till att medarbetare är och förblir motiverade och presterar på topp. För att de vill! 

"Jag är smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Det kan låta tråkigt men genom att utgå från de metoder och teorier som har de starkaste vetenskapliga stödet maximeras sannolikheten att mina eller era utvecklingsinsatser ger önskat resultat. Och bara det är ju hur kul som helst. Och bra. Väldigt bra!"

  • Föreläsning 90 minuter
  • Tid för reflektion & eftersnack ingår
  • Kaffe, te, frukt ingår

Läs mer här!

Kontakta Emma för offert.

Teamosophy med Cecilia & Kristina från LifeCapture

Framgångsrika arbetslag har en hel del gemensamt, till exempel tillit mellan gruppens medlemmar, effektiv konflikthantering och bra arbetsfördelning. Det kan låta rätt simpelt, men att skapa verkligt motiverade team kan ibland verka som något ouppnåeligt. 

Att nå dit kräver mod och vilja, men framförallt kunskap om hur man går tillväga. 

The Teamosophy Experience

  • En workshop i gruppdynamik
  • Praktiska och roliga övningar
  • Heldagskurs med måltider & fika inkluderade
  • 15-30 deltagare

Pris från 1900 kr ex moms per person 

Se broschyr här

Personligt ledarskap med Torkild Sköld

Har du någonsin ställt dig frågorna: ”Hur tar jag mina beslut?” ”Hur utvecklar och förvaltar jag egentligen mitt eget personliga ledarskap?”

Av alla föreläsare som talat hos oss är Torkild den mest omtyckta. Han anpassar temat för dagen efter era önskemål, men fokus ligger på personligt ledarskap och ens egna ansvar gentemot sig själv och andra. Teman som är relevanta både i arbetslivet och i vardagen.

Personligt ledarskap med Torklid Sköld

  • Föreläsning 90-120 minuter
  • Tid för reflektion & eftersnack ingår
  • Kaffe & fika ingår

Kontakta oss för offert

Se broschyr här