Malmös roligaste julbord, 21 nov-21 dec

Julbord på Utmaningarnas Hus innebär god mat, massor av skratt under aktiviteterna och i år kan det även innebära fest med livemusik! Nedan ser ni två av Malmös mest attraktiva alternativ för julbord. 

Julbord med livemusik och utmaningar (tors,fre,lör)

Underveckosluten (tors-lör) utlovar vi en engagerande & festlig afton som ger avtryck lång tid framöver! Kvällen innehåller gemenskap, glädje, tävling, livemusik, förtäring samt givetvis personlig service från ankomst till hemfärd! Musikerna Jonas & Eric har gedigen erfarenhet både från egna rockband och flera år som showartister på Wallmans. Konceptet vänder sig till grupper om 25 personer eller fler. Vi är experter på utmaningar, så vi lämnar årets julbord till experterna på mat, de hyllade kockarna på Spoonery.

Så här ser kvällen ut enligt oss!  (givetvis går tiderna att anpassa vid behov)

17.00    Välkomna! Ta för er av en kopp varm glögg och pepparkakor. Vårt husband AdLib börjar spela goa låtar runt femsnåret så att feststämningen kommer igång redan från början. 
17.30    Utmaningar! I lag om ca 4-5 personer tar ni er an husets 40 interaktiva uppdrag.
19.30    Slå er ner till bords för ett välförtjänt julbord där ni kan utbyta erfarenheter med de andra lagen och umgås under avslappnade former. Middagen förgylls av tonerna från vår rockduo AdLib! 
21.00    Kaffe och ett gottebord väntar på er när ni känner er nöjda med julmiddagen. Här passar vi på att ta en närblick på hur det gick bland utmaningarna. Diplom till vinnarna!
23.00    Kvällen avrundas men minnena består.

Pris per person exkl. moms
25-75 personer 995 kr 
76-150 personer 895 kr
I ert paket ingår glögg och pepparkakor, 2 timmar glädjefyllda utmaningar, livemusik och julbord inkl kaffe & gottebord. Gratis parkering är bara en bonus! 

Julbord med utmaningar (mån, tis, ons)

Måndag till onsdag erbjuder vi ett helkvällspaket med julbord och aktivitet. Konceptet vänder sig till grupper om 15 personer eller fler. Årets julbord är komponerat av de hyllade kockarna på Spoonery.

Så här ser kvällen ut enligt oss! (givetvis går tiderna att anpassa vid behov)

17.00    Välkomna! Ta gärna för er av en kopp varm glögg och pepparkakor (tillval).
17.30    Utmaningar! I lag om ca 4-5 personer tar ni er an husets 40 interaktiva uppdrag
19.30    Slå er ner till bords för ett välförtjänt julbord där ni kan utbyta erfarenheter med de andra lagen och umgås under avslappnade former. 
21.00    Kaffe och ett gottebord väntar på er när ni känner er nöjda med julmiddagen. Här passar vi på att ta en närblick på hur det gick bland utmaningarna. Diplom till vinnarna!
22.00    Kvällen avrundas men minnena består.

Kombinerat med 1.5 timmar utmaningar 695 kr ex moms per person
Kombinerat med 2 timmar utmaningar 745 kr ex moms per person
Kombinerat med 2.5 timmar utmaningar 795 kr ex moms per person