Vad händer i huset?

17-09-10

Teambuilding i Stockholm för 500 personer!

Samtidigt som fler och fler företag kommer till oss och drar nytta av våra interaktiva teambuildingupplägg för konferenser och kvällsevent så växer även intresset för att vi ska komma ut direkt til

Läs mer »
17-08-31

Tro det eller ej, men hög tid att BOKA JULBORD!

Julfirande på Utmaningarnas Hus är numera en given tradition bland företag på sydliga breddgrader. Vi kan garantera att platserna kommer ta slut så skynda er att boka in årets julfest hos oss.

Läs mer »
17-07-05

Sommaröppettider på Utmaningarnas Hus

Mellan 10 juli till den 7 augusti så har vi enbart öppet lördagar mellan 10.00-18.00. Vardagarna ägnar vi åt att bygga kommande säsongs nya utmaningsrum.

Läs mer »
17-06-19

Läs om Teambuilding SM i Skånska Dagbladet

Det var fullt ös när Lisa från SKD besökte Teamtastic i söndags när massor av taggade lag deltog i första dagen av vårt Teambuilding SM.

Läs mer »
17-06-08

Skolerbjudande i augusti

Många skolor väljer att kickstarta hösten hos oss med ett pass i våra utmaningar. Kanske är det redan en årlig tradition eller första gången hos oss.

Läs mer »
17-05-29

Teamtastic arrangerar Teambuilding SM den 18-19 juni

Samla kollegorna och representera ert företag eller dra ihop kompisgänget visa vad ni går för! Under två dagar kommer massor av taggade lag få chansen att genomföra 9 kampen och laget som går ut tä

Läs mer »
17-03-28

Påsklov på Utmaningarnas Hus

I våra 40 interaktiva utmaningar kommer du och ditt lag att jobba tillsammans för att överlista rummet och klara uppgiften.

Läs mer »
17-03-28

Mobila Utmaningarnas Hus på tour i Stockholm

Med ett fullastat släp körde vi norrut mot NetEnt AB, rejält taggade och leksugna.

Läs mer »
17-01-20

Utmaningarnas Hus söker fler lysande stjärnor

Tjänsten innebär värdskap i form av coaching vid teambuilding, servering/disk i bar & restaurang, samt service till våra konferensgäster.

Läs mer »
17-01-11

Vi bjuder på konferens vid bokning av spel & middag i februari

Samla hela företaget och inled kvällen med ett gemensamt möte, där ni kan ha gruppövningar, spela ett parti shuffleboard i vår nyrenoverade konferenslounge, ha en föreläsning eller spela "hänga gub

Läs mer »

Sidor