Teambuilding "On the road". Vi kommer ut till er!

Har ert företag ett event eller en konferens som behöver lite mer lekfulla och meningsfyllda inslag? Vi kommer gärna ut till er med skräddarsydda teambuildingövningar! 

Vi erbjuder vår 10 åriga kompetens inom teambuilding och kommer ut till er med ett axplock av våra mest populära övningar. Ni jobbar i team om 3-6 personer och antalet lag och antalet övningar kan självklart varieras beroende på gruppstorlek och tidsåtgång. Varje utmaning ger en level mellan 0-10 och vinnarlagen är de med högst snitt, dvs högst Team Factor!

Vi erbjuder olika varianter av detta spel. Ett där alla deltagare befinner sig i samma lokal med övningarna paketerade i färdiga kit. Detta kallar vi "In a Box". I vår andra variant placeras övningarna i separata rum/ytor. Här kan vi ta ut svängarna lite extra vad gäller de interaktiva momenten, då vi kan jobba mer med rekvisitan. Detta spel kallar vi "Team Factory". Vill ni ta ert event utomhus så skapar vi gärna ett Garden Olympics där du och kollegorna är hjältar i ert eget OS. Läs mer om spelen på vår hemsida www.aktivkonferens.se eller i nedan bilagor: 

Kontakta gärna vår teambuildingexpert Olle för mer info!

olle@utmaningarnashus.se
0708-89 90 11